прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

Інформація в довільній формі про мережу гуртків, кількість учнів, напрямки роботи, розклад і т. д.

Графік роботи гуртків у 2020-2021 н. р.

Симфонія ароматів квітів і трав

Так називався проєкт, який презентували Несущенко Діана та Дубчак Таїсія, члени гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво». Влітку 2020 року разом із керівником гуртка Несущенко С.І. дівчатка збирали різні цілющі трави і квіти. А одного осіннього дня пригощали однокласників ароматними чаями.

Чарівні комори нашої Землі

Характеристика погодних умов — важлива частина опису маршруту туристської подорожі. Цінність відомостей про погоду зростає тоді, коли вони зібрані особисто і стали у пригоді. Так, юні дослідники спостерігали на місцевості за змінами у погоді та працювали з даними сайтів gismeteo.ua та sinoptik.ua. Спостереження за погодою, оформлення та систематизація зібраного матеріалу допомагає учням глибше засвоїти програмний матеріал про клімат України, прищеплює їм практичні навички, сприяє формуванню матеріалістичного світогляду. Система метеорологічних спостережень дає змогу учням краще усвідомити такі складні поняття, як ізотерми, атмосферні фронти, циклони, антициклони тощо.

Члени гуртка «Географічне  краєзнавство» зазирнули в чарівні комори нашої Землі. Діти доторкнулися до справжніх скарбів та провели геологічні дослідження.

Під час теоретичного заняття юні дослідники працювали з  колекцією корисних копалин, одержали відомості про типи порід і умови їх залягання, вивчали правила опису гірських порід та відбору зразків.

Здобувши початкову геологічну підготовку, учні можуть проводити прості геологічні дослідження, збирати зразки гірських порід, мінералів, викопних решток фауни і флори (окам’янілостей).

Керівник  Субота С.М. ознайомила гуртківців з геологічною будовою та корисними копалинами Харківщини. Така підготовча робота значною мірою полегшить дітям дослідження на місцевості.

Умілі рученята

Члени гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» під керівництвом Несущенко С.І. виготовляють із солоного тіста «равликів», спіральки, іграшки.  А також готують подарунки мамам до свята 8 Березня.

77 річниця звільнення Ізюма

5 лютого Ізюмщина відзначила 77 річницю звільнення від нацистів свого рідного міста. Члени гуртка «Юні музеєзнавці» переглянули в цей день фільм «Ізюм у 1943 році», зачитали архівні документи. Куценко Олег провів віртуальну екскурсію «Як це було», а Барабанщикова Софія прочитала вірш  «На Ізюмському плацдармі»

«Зимовий вернісаж»

Учениці 2 та 4 класів Куньєвського  НВК Несущенко Діана  та Дубчак Таїсія взяли участь у районній виставці юних природоохоронців «Зимовий вернісаж». На гуртку «Декоративно-ужиткове  мистецтво» вони виготовили новорічну композицію під назвою «Казка щастя».

Члени гуртка «Юні музеєзнавці» навесні та восени прибирають могилу воїна-інтернаціоналіста Байкова Ю.С., який 20-річним загинув у 1984 р. в Афганістані. Заклад носить ім’я героя. Нікого з його рідних вже немає в живих, а тому доглядати всі шість  могил ходять учні.

28 жовтня з учнями Куньєвського НВК керівник гуртка “Юні музеєзнавці”  Мовчан Н.І. провела усний журнал “Герої завжди у наших серцях” до 75-ї річниці визволення України від нацистів.

         

На гуртку “Декоративно-ужиткове мистецтво” (керівник Несущенко С.І.) вихованці виготовляють квіти для проєкту “Дерево життя”.

На занятті гуртка “Географічне краєзнавство” (керівник Субота С.М.) – вивчення фізико-географічного положення та кліматичних особливостей Харківської області.

   Вихованці гуртка “Настільний теніс (керівник Леміщенко С.М.) перемогли  в районних змаганнях з настільного тенісу в залік Спартакіади “Спорт протягом життя” серед команд учнів ЗЗСО Ізюмського району у 2019/2020 н.р. Вітаємо!