прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

Матеріально-технічне забезпечення

Майно Куньєвського НВК  складають основні фонди  (приміщення, обладнання тощо) та інші цінності, вартість яких відображається у балансі закладу. Майно  належить  закладу  на правах оперативного управління  відповідно до чинного законодавства, рішення про заснування та Статуту закладу.

Будівля НВК має 2 поверхи, обладнана системами вентиляції, опалення, водопостачання, каналізації, електропостачання, слабострумними пристроями. Є внутрішні туалети. Опалення здійснюється автономною газовою котельнею. Загальна площа Куньєвського НВК: шкільного підрозділу – 1490,78 м2, дошкільного підрозділу – 223,95 м2.

Куньєвський НВК у своєму складі має два підрозділи: дошкільний та шкільний.

Дошкільний підрозділ розрахований на 20 місць ( одна різновікова група) та забезпечений достатньою кількістю приміщень: ігрова кімната, спальня, роздягальня, підсобне приміщення, кімната гігієни, пральня. Роздягальня обладнана шафами для одягу дітей та лавами. У спальні – індивідуальні безпечні ліжечка з необхідними речами: матрацом, подушкою, ковдрою, постільною білизною, покривалом. Кімната гігієни обладнана умивальниками, унітазами, душовим піддоном, вішалками для рушників та предметів особистої гігієни, які закріплені за кожною дитиною. Група дошкільного підрозділу забезпечена твердим  та м’яким інвентарем, укомплектована шафами для іграшок, столами та стільцями відповідно до зросту дітей. Харчоблок укомплектований посудом для сервірування, отримання та порціонування готових страв, раковинами для миття посуду, шафами для зберігання посуду, санітарним одягом. Пральня обладнана пральною машиною-автоматом – 1 шт., сушкою – 2 шт., праскою – 1 шт., шафами для зберігання чистої білизни. Наявна комп’ютерна техніка, телевізор. Територія повністю огороджена,  має декілька ігрових конструкцій та павільйон.

Шкільний підрозділ розрахований на 270 учнів, забезпечений достатньою кількістю класних кімнат (кабінети: математики, української мови та літератури, історії, фізики, хімії та біології, історії, основ здоров’я, «Захисту України», кабінети початкових класів). Коридори НВК оформлені сучасними стендами. Наявні: спортивна зала, стадіон, спортивно-ігровий майданчик, 3 тенісних столи, бібліотека та комп’ютерний клас (4+1), який  підключений  до мережі Інтернет. У користуванні знаходяться 3 проєктора, 3 ноутбука, МФУ-пристрій, відеокамера, фотоапарат, 2 портативні колонки, 2 мікрофона, 1 переносний екран та 3 екрана – у навчальних кабінетах. Згідно Концепції НУШ, використовуються:  екран з проєктором, ноутбук, ламінатор, 15 індивідуальних парт-трансформерів та стільчиків відповідно зросту дитини, сучасні шафи та столи. У їдальні – бойлер, 2 холодильника, газова пічка.

НВК має достатню матеріально-технічну базу для здійснення освітнього процесу.