прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

Святкування Дня українського козацтва та Дня захисника України

13 жовтня 2021 року до Дня українського козацтва та Дня захисника України в Куньєвському ліцеї було проведено ряд заходів. Класні керівники провели тематичні години спілкування,  «Ми маленькі козачата», «Нащадки козацької слави», «Заповіді сучасним козакам»,  «Козацька звитяга», усні журнали, бесіди «Ми – нащадки козацької слави», переглянули відео, що формує бажання стати нащадками славних лицарів українських – козаків, спрямоване на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу.

Для учнів проведено свято «Ну-мо, хлопці!», під час якого ознайомлено з історією свята Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва, продемонстровано сучасні тематичні відеороліки

Учні виявили надшвидке перевтілення з школярів у козаків, що дає змогу сказати з упевненістю, що доля козацтва України в надійних дитячих руках.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі!

З Днем українського козацтва! З Днем захисника України!!!