прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

З Новим роком!


Зимові свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються усі та з нетерпінням чекають. Новорічні турботи починаються, як правило, з пошуків красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі.

Напередодні Новорічних свят було оголошено виставку-конкурс «Замість ялинки – новорічний букет». Члени учнівського самоврядування визнали, що всі роботи оригінальні, вирізняються яскравими кольорами та креативними рішеннями, мають свою «роздинку»: чудесні дзвіночки (5 клас), золотий подаруночок (6 клас), шишки-горішки (7 клас),чарівний чобіток (8 клас), святкові талісмани (9 клас), новорічний сюрприз (11 клас). Кожен клас продемонстрував фантазію та високий рівень екологічної культури. Всі – молодці!

Під красунею-ялинкою учні початкових класів отримали Новорічні подарунки.

Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруймо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Бажаємо всім, аби новий 2021 рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість та впевненість у завтрашньому дні!