прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

Безпека життєдіяльності

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

У Куньєвському НВК під час проведення місячника безпеки життєдіяльності у лютому 2019 року різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань здорового способу життя та  БЖД було охоплено 100% учнів.

Учні 1, 3 класів (вчителі Руденко В.Ю. та Дубчак Н.Ю.) подивилися презентацію «Обережно: бурулька, ожеледиця!». Також  до дітей завітав “вогонь”, який розповів  правила пожежної безпеки та нагадав про дії під час виникнення надзвичайних ситуацій. У грі школярі  спробували себе у ролі рятувальників на крихкій кризі.

Учнів старших класів (вчитель Субота С.М.) зацікавила вікторина у малюнках «Обережно! Небезпека!»,  відеоперегляд “Техногенні та природні стихії”  та круглий стіл  “Зупинись, подумай – дій!”.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.