прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

День безпечного Інтернету

Сьогодні доволі складно знайти дитину, яка не знає про Інтернет: вони проводять все більше часу у Всесвітній мережі, грають, спілкуються з друзями, переглядають фільми та відео. Але чи замислюються над тим, що Інтернет не лише відкриває безліч можливостей для розвитку та відпочинку, а й приховує цілу купу загроз? Що ж робити у такій ситуацій? Заборонити учням використання Інтернету, смартфонів чи комп’ютерів? Аж ніяк! Потрібно вчитися правильно використовувати Інтернет і формувати медіаграмотність.

11 лютого до Дня безпечного Інтернету , який  пройшов під гаслом“ Разом для найкращого Інтернету”,  вчитель інформатики Коник А.Г. провів урок-тренінг “Подорож Інтернетом”, роздав учням пам’ятки “Безпечний Інтернет”. Всі з цікавістю переглянули АнтиКібербулінгові мультфільми та працювали у групах над вирішенням проблемного питання “Чому навіть найпереконливіша інформація з Інтернету може виявитися фейком чи маніпуляцією?”.

Учні 4 класу під керівництвом Дубчак Н.Ю. взяли участь у конкурсі «Основи кібербезпеки» від «Всеосвіти», під час якого почули безліч необхідної та цікавої інформації, набули корисних навичок роботи в Інтернеті, отримали Дипломи, Сертифікати та Подяки.

А педагогічні працівники під час відкритого онлайн-заходу долучилися до “Цифрової години”.

Пам’ятка “Безпечний Інтернет”