прапор Украiни герб Украiни
Куньєвський Навчально-виховний комплекс
герб Куньєвський НВК  прапор Куньєвський НВК

Всеукраїнська школа онлайн


Платформу для дистанційного та змішаного навчання 11 грудня запустили МОН спільно з Українським інститутом розвитку освіти та Міністерством цифрової трансформації.

«В умовах стрімкого поширення пандемії насамперед важливо забезпечити захист здоров’я та життя кожного учасника освітнього процесу. Водночас ми розуміємо, що процес навчання не повинен зупинятися. Саме тому, аби всі учасники освітнього процесу отримали належну підтримку, передусім, у разі впровадження дистанційного навчання, ми запустили «Всеукраїнську школу онлайн», – зазначив т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Всеукраїнська школа онлайн (ВШО) – це сучасний ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відстежувати свій навчальний прогрес. А вчителів – необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій.